O NAMA

Training & Development Consulting (TDC) je osnovan 2009. godine kao agencija za konsalting i obuke u oblasti sistema menadžmenta, sa ciljem rešavanja praktičnih problema sa kojima se organizacije svakodnevno susreću i podizanja nivoa kvaliteta poslovnih sistema.

Vodeći se idejom ,sve na jednom mestu“, TDC je uspostavio saradnju sa brojnim konsultantskim kućama, fakultetima, institutima i drugim organizacijama čiji eksperti  poseduju odgovarajuća znanja i spremnost za rad u privrednim i vanprivrednim oblastima. U ovom trenutku TDC ima uspostavljenu saradnju sa velikim brojem konsultanata iz različitih oblasti, koji se angažuju po projektnom modelu. Svi konsultanti su visokoobrazovani i poseduju bogato iskustvo u oblasti konsaltinga i sprovođenju obuka. TDC takođe ima uspostavljenu saradnju sa renomiranim svetskim kompanijama (PECB, The KPI Institute, Lean Six Sigma Institute) u čije ime može realizovati konsalting i trening usluge na našem tržištu. 

TDC je do sada realizovao veliki broj projekata u privrednim i vanprivrednim delatnostima, od čega se najveći broj odnosio na usklađivanje sa međunarodnim standardima i unapređenje procesa. Svi projekti se realizuju uz punu posvećenost konsultantskog tima i uvažavanje svih specifičnosti poslovnog sistema korisnika. Stručnost i posvećenost našeg konsultantskog tima ključ su uspeha svakog projekta. “Kvaltet na prvom mestu” nije samo reklamni slogan već politika poslovanjaTDC, a zadovoljstvo naših korisnika primarni cilj.